3 Temmuz 2010 Cumartesi

Kolay ve Saglıklı Bronzlaşma Yolları



Yaz geldi ama beyaz bir ten istemiyorsanız veya tatile gideceksiniz ama beyaz bir ten ile tatile başlamak istemiyorsanız üzülmeyin!!! İşte mükemmel bir şekilde kendi kendinize bronzlaşmış bir ten yaratmanın etkili yolları.

1- Bronzlaşma ürünleri kullanmadan önce o ürünü vücudunuzdaki belli bir bölgede test ederseniz ortaya çıkacak sonucun sizin istediğiniz sonuç olup olmadığını görmüş olursunuz.
2- Bronzlaşmaya başlamadan bir gün önce banyo yapın ya da hamama gidin ve vücudunuza kese yapın ki vücudunuzdaki ölü derilerden kurtulmuş olursunuz bu şekilde vücudunuz eşit oranda bronzlaşır.
3- Bir efsane vardır ki "tendeki lekeleri limon suyunun geçirdiği inanışı". Bu gerçek değildir. Lekeleri gidermenin en iyi yolu o pullanmalardan kurtulmaktır.
4- Ağda yaptıktan iki gün geçmeden bronzlaşmaya başlamayın başka bir değişle ağdanın heme sonrasında değil de iki gün bekledikten sonra bronzlaşmaya başlayın.
5- Bronzlaşma ürünleri ile ilgili geçmiş zamanlara oranla birçok gelişme olmuştur ama şunu unutmamalıyız ki yüz için geliştirilen ürünleri vücut için kullanabilsekte vücut için yapılmış olanları yüz için kullanmamalıyız.
6- Bronzlaşma ürünlerini kullandıktan sonra ellerinizi hemen yıkayın ki el avuçlarınız bronzlaşmasın.

7- Bronzlaşma ürünleri güneşten korunma yolu değildir başka bir değişle bronzlaşma ürünleri güneş ışınlarının zararları ışınlarını engellemez.
8- Bronzlaşma kremlerini gece yatmadan önce kullanmak dahi iyi olur fakat yatmadan 1 veya 2 saat önce kullanın ve yatakende eski pijamalarınızı giymeniz iyi olur.
9- Daha koyu bir ten elde etmek için daha fazla krem uygulamadan önce dört saat geçmesini bekleyin.
10- Dirsek ve diz gibi kuru cilt bögeleri daha emici olduğundan buralara daha az uygulama yapın ve geri kalan kırıntıları peçete ile alabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder